Deep Purple, Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Μια νέα μεγάλη συνάντηση θα γίνει τον Μάιο σε τρεις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Οι θρυλικοί Deep Purple, ένα από τα κορυφαία hard rock συγκροτήματα όλων των εποχών, επισκέπτονται τη χώρα μας για μια ακόμα φορά, αλλά αυτή θα είναι μοναδική, αφού μαζί τους θα τραγουδήσει ο κορυφαίος rocker της Ελλάδας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου. Μια συνάντηση που έχει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά της πρώτης δυνατής rock συναυλίας του 2011. Η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 20 Μαΐου από την Αθήνα, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού, θα συνεχίσει στις 21 Μαΐου στην Πάτρα και θα περάσει από τη Θεσσαλονίκη στις 23 Μαΐου, ενώ στις 25 Μαίου οι Deep Purple, χωρίς τον Βασίλη, θα τραγουδήσουν στα Ιωάννινα μαζί με τους George Gakis And The Troublemakers.



Deep Purple
Βασίλης Παπακωνσταντίνου

περιοδεία στην Ελλάδα 2011

Αθήνα
Παρασκευή, 20 Μαΐου - Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού

Πάτρα
Σάββατο, 21 Μαΐου

Θεσσαλονίκη
Δευτέρα, 23 Μαΐου

Ιωάννινα
Τετάρτη, 25 Μαΐου
(χωρίς τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου)

Από τη μία οι Deep Purple έγραψαν ιστορία στη hard rock σκηνή, με τραγούδια όπως το "Child In Time", το "Smoke On The Water" ή το "Soldier Of Fortune" κ.α. Από την άλλη, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου παραμένει στην κορυφή της ελληνικής rock σκηνής με τραγούδια όπως "Χαιρετίσματα", "Φοβάμαι Όλα Αυτά Που Θα Γίνουν Για Μένα", "Άσε Με Να Κάνω Λάθος" και τόσα άλλα.

Δύο ονόματα με ιστορία για πάνω από 35 χρόνια στο χώρο της μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν με τις καλύτερες προϋποθέσεις την καλοκαιρινή συναυλιακή περίοδο 2011 στην Ελλάδα.

Το αγγλικό rock συγκρότημα Deep Purple δημιουργήθηκε στο Χέρτφορντσαϊρ (Hertfordshire) το 1968. Μαζί με τους Led Zeppelin και τους Black Sabbath είναι ένα απ' τα πιο δημοφιλή heavy metal συγκροτήματα. Οι Deep Purple έχουν μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες ως το πιο θορυβώδες συγκρότημα και έχουν πουλήσει πάνω από 100.000.000 δίσκους, και είναι ενεργοί ως συγκρότημα από το 1968 ως σήμερα. Ο Ian Gillan με την παρέα του επιστρέφουν ξανά και υπόσχονται ένα δυνατό line-up, κάτι που το έχουν αποδείξει σε όλες τις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα από το 1991 μέχρι σήμερα!

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου είναι αναμφίβολα η κορυφαία φωνή της ελληνικής rock μουσικής. Λίγοι είναι οι αξιόλογοι καλλιτέχνες, που καταφέρνουν να μεγαλώσουν πολλές γενιές με τα τραγούδια τους, χωρίς να χάνουν στιγμή τη δημιουργικότητα τους. Ανάμεσα στα τραφούδια που αγαπάμε και περιμένουμε να ακούσουμε και πάλι από τον Βασίλη θα ακούσουμε και τα καινούργια του κομμάτια από το δίσκο "Το Παιχνίδι Παίζεται Ακόμα".



Η δυνατή rock συνάντηση του 2011 είναι γεγονός. Πληροφορίες για τους χώρους διεξαγωγής των συναυλιών και για τις τιμές εισιτηρίων και σημεία προπώλησης θα ανακοινωθούν σύντομα. Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 26 Ιανουαρίου.

Οι χώροι των συναυλιών στις υπόλοιπες πόλεις θα ανακοινωθούν σύντομα!!!

Διοργάνωση: Detox - Sportsunited

Deep Purple - Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Παρασκευή, 20 Μαΐου
Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ Ελληνικού

Τιμές εισιτηρίων:
Προπώληση: 42 ευρώ (κοινό εισιτήριο ορθίων - καθήμενων)
Στα ταμεία του Γηπέδου την ημέρα της συναυλίας: 47 ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων από Τετάρτη, 16 Φεβρουαρίου:
Σε όλα τα Public, Ticket House και ηλεκτρονικά στο www.ticketarena.gr

from :http://www.rocking.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου