Ρεχάγκελ:"Δεν ξέραμε που να σταθούμε"


"Δεν ξέραμε που να σταθούμε στον αγωνιστικό χώρο", δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Ότο Ρεχάγκελ. Τι είπε για τη συνέχεια της Ελλάδας στην διοργάνωση.

Ότο Ρεχάγκελ (Ελλάδα):

"Η ομάδα μου δεν ήξερε που να σταθεί μέσα στον αγώνα. Θα μπορούσαμε να είχαμε προηγηθεί αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε και δεχθήκαμε ένα γκολ. Δεν μαρκάραμε σωστά ήξερα ότι οι Κορεάτες θα έτρεχαν πολύ, θα μάρκαραν αλλά εμείς δεν σταθήκαμε όπως έπρεπε. Κάναμε λάθη, δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε τον ρυθμό του αγώνα ήμασταν και λίγο άτυχοι προς το τέλος. Πιστεύω ότι η Κορέα νίκησε δίκαια

Όταν χάνεις είσαι απογοητευμένος. Σε όποια διοργάνωσης και αν χάσεις απογοητεύεσαι. Παίξαμε δυστυχώς το παιχνίδι του αντιπάλου. Οι Κορεάτες έπαιξαν δυνατά και ήταν δύσκολο να τους αντιμετωπίσουμε. Ειδικά όταν κάποιος είναι πίσω στο σκορ τα πράγματα είναι δέκα φορές πιο δύσκολα".

Για το αν τελείωσε η Εθνική από την διοργάνωση:

"Προτρέχετε, μόλις τελείωσε ο πρώτος αγώνας. Θα αναλύσουμε τον αγώνα και θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα και τίποτε δεν έχει τελειώσει. Όλα θα κριθούν στο γήπεδο.

Ο Πατσατζόγλου είναι μέσος και όχι αμυντικός. Ο Καραγκούνης δεν ήταν αρκετά δραστήριος, δεν μπήκε στον αγώνα και δεν απέδωσε όπως περίμενα. Όταν χρειάζεται μία αλλαγή πρέπει να την κάνω, αυτή είναι η δουλειά μου".

"Ένα λάθος έκανε την ζημιά"

Για το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε:

"18 παίκτες μαζεύονται στην μικρή περιοχή και τα πάντα μπορούν να συμβούν. Οι αμυντικοί μας δεν έδιωξαν την μπάλα και τα πράγματα τελείωσαν πολύ γρήγορα.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε για την συνέχεια, αύριο θα καθίσουμε να αναλύσουμε τον αγώνα και θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση. Έχουμε μπροστά τους αγώνες με δυνατές ομάδες δεν έχουμε την πολυτέλεια να μην είμαστε αυτοσυγκεντρωμένοι όπως σήμερα. Ένα λάθος μπορεί να στοιχίσει πολλά".

Χου Γιουνγκ Μο (Νότιος Κορέα):

"Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο και είμαι ευχαριστημένος. Παίξαμε καλά ήμασταν διαβασμένοι και θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου. Αυτό ήταν μόνο η αρχή και πρέπει να ετοιμαστούμε για τα επόμενα παιχνίδια. Εγώ δεν έκανα κάτι οι παίκτες έπαιξαν στο γήπεδο, είμαι πολύ ικανοποιημένος και πλέον ετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα.

Σήμερα εστιάσαμε την προσοχή μας στην ανάσχεση των ελληνικών επιθέσεων. Σαλπιγγίδης και Σαμαράς ήταν απειλητικοί αλλά καταφέραμε να τους σταματήσουμε και ήμασταν έτοιμοι για κάθε ελληνική επίθεση. Αν μάλιστα ήμασταν λίγο ψύχραιμοι θα μπορούσαμε να φτάσουμε σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Πάντως ήμασταν προσεκτικοί και κινηθήκαμε πολύ αποτελεσματικά.

Πριν τον αγώνα υπενθύμισα στους παίκτες τι έπρεπε να κάνουν στην άμυνα, στην επίθεση και στις στημένες φάσεις. Δεν παίξαμε τέλεια αλλά φέραμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Με μία ομάδα όπως η Ελλάδα αν είχαμε κλειστεί μετά το πρώτο γκολ τα πράγματα θα ήταν δύσκολα. Ήταν σημαντικό ότι πετύχαμε γρήγορα γκολ αλλά δεν επαναπαυτήκαμε και παίξαμε επιθετικά. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ικανοποιητικό αλλά θα μπορούσαμε να τα έχουμε πάει ακόμη καλύτερα αν ήμασταν λίγο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Πάντως ήμασταν συγκεντρωμένοι".

Για το ποια ομάδα είναι το φαβορί του ομίλου, τόνισε:

"Η Αργεντινή είναι έναν από τα φαβορί, είναι τρομακτικά δύσκολος αντίπαλος αλλά ανεξάρτητα από τον αντίπαλο θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Οι παίκτες μας έχουν περιθώρια βελτίωσης σίγουρα δεν είμαστε ηττοπαθείς.

Θεωρητικά μία πιο αδύνατη ομάδα μπορεί να νικήσει μία πιο ισχυρή. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα κερδίζουμε πάντα ούτε ότι θα χάνουμε πάντα. Παίξαμε για να κερδίσουμε και συγχαίρω τους παίκτες μου ακόμη μία φορά".
ΠΗΓΗ:http://www.sport24.gr/html/ent/446/ent.367446.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου