"Επίθεση" του Ρούνεϊ στους οπαδούς


Ο Γουέιν Ρούνεϊ έδειξε την δυσαρέσκειά του για τις αποδοκιμασίες των οπαδών της Αγγλίας προς αυτόν και τους συμπαίκτες του μπροστά στην κάμερα.




Συγκεκριμένα, μετά την λήξη του αγώνα και ενώ οι παίκτες άφηναν τον αγωνιστικό χώρο οι οπαδοί τους αποδοκίμαζαν έντονα.

Μία κάμερα ακολουθούσε τον Ρούνεϊ και αυτόν την κοίταξε και είπε: "Είναι ωραίο να βλέπεις τους ίδιους τους οπαδούς να σε αποδοκιμάζουν" ("It's nice to see your own fans booing you").

Σκέφτεται αλλαγές ο Καπέλο

Ο Φάμπιο Καπέλο παραδέχτηκε μετά την κακή εμφάνιση με την Αλγερία πως πιθανότατα θα κάνει αλλαγές εν όψει της 3ης αγωνιστικής με την Σλοβενία.

"Η ομάδα δεν έπαιξε με το πνεύμα που μου αρέσει. Μπορώ να αλλάξω, θα δοκιμάσω να κάνω κάτι διαφορετικό", τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιταλός.

"Δεν κερδίζαμε γρήγορα την μπάλα. Παίξαμε χωρίς να πιέζουμε. Δεν παίξαμε καλά. Χάσαμε εύκολες πάσες. Έχουμε να παίξουμε ένα ακόμη παιχνίδι και ελπίζουμε να είμαστε χαρούμενοι μετά από αυτό".

"Δεν ξέρω αν είχαμε πολύ πίεση ήταν απλά η κακή βραδιά. Δεν ήταν ίδια ομάδα με αυτήν που ξέρω, την ομάδα που ξέρω όταν κάνουμε προπόνηση. Ίσως αυτό να είναι αποτέλεσμα της πίεσης. Ελπίζω όχι λόγω φόβου".

"Δεν θα είναι δύσκολο να... ανέβει η ομάδα. Θα είναι η τελευταία ευκαιρία για να να προχωρήσουμε. Οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου