Μουντιάλ τέλος για ΑνελκάΟ Νικολά Ανελκά έφυγε από την αποστολή της Γαλλίας στην Νότια Αφρική, μετά το επεισόδιο που είχε στα αποδυτήρια με τον Ραϊμόν Ντομενέκ.

Στα ημίχρονο του αγώνα της Γαλλίας με το Μεξικό, η κατάσταση στα αποδυτήρια των "πετεινών" ήταν εκτός ελέγχου, αφού ο Νικολά Ανελκά ξέσπασε κατά του προπονητή του, Ραϊμόν Ντομενέκ, με αποτέλεσμα να τον βρίσει χυδαία.

Τι του είπε; Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της "Equipe"... "Άντε και γαμ&$#@, πουτ@&@$ γιέ".

Τελικά όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από τον αντιπρόεδρο της γαλλικής ομοσπονδίας, ο 31χρονος επιθετικός έφυγε από την Νότιο Αφρική μετά το επεισόδιο που προκάλεσε.

"Έχουμε πάρει την απόφασή μας", είπε χαρακτηριστικά ο Νοέλ Λε Γκρε σε ραδιοφωνικό σταθμό ανακοινώνοντας επίσημα την αποχώρηση του Ανελκα.

"Είναι φυσιολογικό να το κάνουμε σήμερα. Δεν θα μπορούσε να γίνει με άλλο τρόπο. Το βρίσκω απίστευτο, διότι αν κάποιος προστάτευε τον Ανελκά, αυτός είναι ο Ντομενέκ".

"Με τον Ανελκά έπαιζε ο Ντομενέκ τα τελευταία δύο χρόνια. Φυσικά υπάρχουν διαφορές στις απόψεις όσον αφορά στην τακτική, αλλά πρέπει να λύνονται με πιο φιλικές συζητήσεις".
From:sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου