Ρεχάγκελ: "Γούρι... ο Πρωθυπουργός"


Ο Ότο Ρεχάγκελ τόνισε πως ο Πρωθυπουργός έφερε... γούρι στην ελληνική ομάδα, καθώς επικοινώνησε με τον Γερμανό για να του ευχηθεί πριν την έναρξη του αγώνα.




Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε αρχικά: "Χαιρόμαστε ιδιαίτερα μετά την ήττα που είχαμε στο πρώτο παιχνίδι. Διεκδικούμε ακόμα την πρόκριση, εν αντιθέσει με το Euro σε Αυστρία κι Ελβετία, όπου στο δεύτερο ματς είχαμε αποκλειστεί.

Οι Έλληνες ενθουσιάζονται πάρα πολύ. Οι παίκτες μας απέδωσαν σήμερα πολύ καλό ποδόσφαιρο, παρά το γεγονός ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και πλέον διεκδικούμε την πρόκριση. Κάναμε ευτυχισμένους τους Έλληνες πάλι".

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο γούρικο τηλεφώνημα του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, πριν την έναρξη του αγώνα: "Ίσως να έπαιξε ρόλο ότι με πήρε ο Πρωθυπουργός τηλέφωνο και ευχήθηκε καλή επιτυχία".

Τέλος, αναφερόμενος στην Αργεντινή, είπε: "Είναι μια ομάδα με μεγάλες δυνατότητες και με έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Μέσι. Ωστόσο, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα".

Συγχαρητήρια από Παπανδρέου

Την ικανοποίησή του για τη νίκη της Εθνικής εξέφρασε σε δηλώσεις του από τις Βρυξέλλες, όπου βρίσκεται, ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

"Τα παιδιά της Εθνικής ποδοσφαίρου μας έκαναν υπερήφανους. Ιδιαίτερα σε μια εποχή όπου υπήρξαν τόσα αρνητικά δημοσιεύματα για τη χώρα πρόκειται για μια πολύ σημαντική αναλαμπή για όλους μας", δήλωσε χαρακτηριστικά.
From:sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου