Εβρά:"Ένας προδότης είναι ανάμεσα μας"!



Προδότη χαρακτήρισε ο αρχηγός των τρικολόρ Πατρίς Εβρά, εκείνον που διέρρευσε στον Τύπο τα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια του αγώνα της Γαλλίας με το Μεξικό.



Τα όσα συνέβησαν κατά την διάρκεια του ημιχρόνου της Γαλλίας με το Μεξικό, αλλά και μετά το τέλος του αγώνα, έχουν προκαλέσει αναστάτωση στην αποστολή των "πετεινών", αφού οι έντονοι διάλογοι ανάμεσα στον Ρεϊμόν Ντομεκέκ και τον Νικολά Ανελκά διέρρευσαν στον Τύπο.

Αποτέλεσμα; Ο αποκλεισμός του 31χρονου επιθετικού της Τσέλσι από την αποστολή της Γαλλίας, ένα γεγονός που σχολιάστηκε έντονα από τα ΜΜΕ στην Γαλλία.

Μιλώντας για το συμβάν, ο αρχηγός των τρικολόρ Πατρίς Εβρά, χαρακτήρισε ως προδότη αυτόν που "σφύριξε" προς τα έξω όλα όσα ειπώθηκαν μέσα στην ομάδα.

"Πως μπορεί κάτι τέτοιο να βγει προς τα έξω, όταν μέσα στα αποδυτήρια ήταν μόνο οι παίκτες και το προπονητικό τιμ; Μήπως λέω υπάρχει κάποιος μέσα στην ομάδα που παίζει τον ρόλο του ποντικού;

Ακόμα και στην τουαλέτα να πας, την επόμενη μέρα θα το διαβάσεις στον Τύπο. Υπάρχει λοιπόν κάποιος μέσα στην ομάδα που χαίρεται όταν συμβαίνει κάτι κακό".

Όσον αφορά το συμβάν με τον Ανελκά και τον Ντομεκέν, τόνισε:

"Ο Νικολά δεν απηύθυνε τις ύβρεις κατευθείαν στον Ντομενέκ. Μετά τα όσα του είπε ο προπονητής μας, έφυγε σε μια γωνία και άρχισε να λέει διάφορα. Ο Ρεϊμόν τα άκουσε, αλλά συνέχισε να μας δίνει οδηγίες σαν να μην συμβαίνει τίποτα".
From:sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου