Εθνική Ελλάδας, Μουντιάλ 2010

Δύο 24ωρα πριν ριχθούν στη μάχη της Μουντιάλ, οι Γιώργος Σαμαράς και Αβρααμ Παπαδόπουλος ανέλυσαν τη συνταγή της επιτυχίας που μπορεί να χαρίσει τη νίκη.

Ο επιθετικός της Σέλτικ τόνισε: "H Nότιος Κορέα έχει παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ. Εχουμε δει βίντεο με αγώνες τους και ξέρουμε πως παίζουν. Τον συμπαίκτη του στη Σέλτικ, Χι τον ξέρω καλά όπως καταλαβαίνετε.

Είναι γνωστή και η πλάκα που του έχω κάνει. Οταν έφυγε για την προετοιμασία της Εθνικής άπαντες στη Σέλτικ τον χειροκρότησαν. Εγώ του γύρισα την πλάτη και του είπα ότι από εδώ και πέρα θα είμαστε εχθροί, αστειευόμενος βέβαια.

Εγώ είμαι παίκτης που παίζει πάντα για τη νίκη, δεν θέλω να παίζω για το Χ. Αλλωστε ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πόσους βαθμούς χρειάζεσαι.

Το σημαντικότερο είναι να περιορίσουμε τα λάθη μας και να είμαστε αφοσιωμένοι στη νίκη. Για τον Παρκ η καριέρα του μιλάει από μόνη της αλλά η Κορέα έχει κι άλλους καλούς παίκτες. Το ματς δεν θα είναι ανοιχτό, γι'αυτό και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί".

Στην ίδια λογική και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που τόνισε: "Είναι φυσικό να σκεφτόμαστε αυτό το παιχνίδι συνέχεια. Θέλουμε τη νίκη αλλά και να δείξουμε ένα καλό πρόσωπο.

Ενα ματς όμως δεν δείχνει τίποτα. Πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας αφού το παιχνίδια θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η δύναμη,το πάθος και η αποτελεσματικότητα είναι στοιχεία που τα έχει η Εθνική ομάδα και μπορεί να μας φανούν χρήσιμα”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου