Αγγλία - Αλγερία 0-0


Η Αγγλία έκανε ακόμη χειρότερη εμφάνιση από την πρεμιέρα και έμεινε στο 0-0 με την Αλγερία.

Το ματς ήταν απλά κακό, με ελάχιστες καλές φάσεις, ενώ τις εντυπώσεις κέρδισαν οι Αλγερινοί που ήταν εξαιρετικοί στην άμυνα.

Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι πως καλύτερος παίκτης του αγώνα ψηφίστηκε ο Άσλεϊ Κόουλ, ο οποίος δεν έκανε και τίποτα το εξαιρετικό, όπως φυσικά και οποιοσδήποτε άλλος παίκτης.

Ο Καπέλο άφησε τον Ρόμπερτ Γκριν στον πάγκο και έβαλε βασικό τερματοφύλακα τον Ντέιβιντ Τζέιμς, ο οποίος ήταν σταθερός, ενώ ο Κάραγκερ αντικατέστησε τον Κινγκ στο κέντρο της άμυνας, αλλά δεν θα παίξει με την Σλοβενία λόγω καρτών.

Αγγλία - Αλγερία 0-0

Γήπεδο: "Cape Town Stadium", Κέιπ Τάουν
Διαιτητής: Ράβσαν Ιρμάτοβ (Ουζμπεκιστάν)

Το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό, αλλά όχι καλές φάσεις. Τα "λιοντάρια" δεν μπόρεσαν να κάνουν το παιχνίδι τους και χαρακτηριστικό είναι πως είχαν μόνο μία καλή ευκαιρία.

Αυτή ήρθε στο 33' έπειτα από την σέντρα του Άαρον Λένον, η μπάλα έφτασε στον Φρανκ Λάμπαρντ στο ύψος του πέναλτι, έκανε το σουτ με το αριστερό και ο Μ'Μπολί χαμηλά έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.

Η ομάδα του Φάμπιο Καπέλο επιχείρησε αρκετά μακρινά σουτ με τους Τζέραρντ, Μπάρι και Ρούνεϊ, ενώ οι Αλγερινοί απείλησαν, αλλά όχι ιδιαίτερα, με την κεφαλιά του Γεμπντά στο 20' και το σουτ του Ζιανί στο 36'.
Το δεύτερο ημίχρονο
Για πρώτη φορά έγιναν απειλητικοί στο δεύτερο μέρος οι Άγγλοι στο 55', αλλά ο Τζέραρντ έκανε κακή επιλογή. Συγκεκριμένα βρέθηκε μόνος στην περιοχή από δεξιά, αλλά αντί να κάνει το σουτ έδωσε πάσα στον Λάμπαρντ, αλλά αυτή δεν πέρασε.

Στο 58' ο Κάραγκερ δέχτηκε κίτρινη κάρτα και αυτό σημαίνει πως θα χάσει το ματς της τρίτης αγωνιστικης με την Σλοβενία, ενώ στο 62' ο Λένον έκανε την σέντρα και ο Γιαχιά έδιωξε σε κόρνερ με κεφαλιά προ του Ρούνεϊ.

Ο Γιαχιά ήταν ο ήρωας και πάλι στο 70', καθώς με προβολή έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Χέσκεϊ, ο οποίος ήταν σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή από δεξιά, έπειτα από την εξαιρετική πάσα του Τζέραρντ.

Οι Άγγλοι πίεσαν στα τελευταία λεπτά, αλλά χωρίς αποτέλεσμα και η τελευταία τους καλή φάση ήταν το σουτ του Ζερμέιν Ντεφόε στο 91' λίγο έξω από την περιοχή, με την μπάλα να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
ΑΓΓΛΙΑ: Τζέιμς, Γκλεν Τζόνσον, Κάραγκερ, Τέρι, Άσλεϊ Κόουλ, Λάμπαρντ, Τζέραρντ, Μπάρι (84' Κράουτς), Λένον (63' Σον Ράιτ-Φίλιπς), Χέσκεϊ (74' Ντεφόε), Ρουνεϊ.
ΑΛΓΕΡΙΑ: M'Μπολί, Μπουγκέρα, Μπελχάντζι, Γιαχιά, Γεμπντά (88' Μεσμπά), Λασέν, Καντίρ, Χαλίς, Μπουντεμπούζ (74' Αμπντούν), Ζιανί (81' Γκεντιουρά), Ματμούρ.
From:sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου