Χαστούκια με γυναίκα ρεπόρτερ ο Σαϊφί



Ο Αλγερινός επιθετικός, Ραφίκ Σαϊφί, αμέσως μετά την λήξη του αγώνα με τις ΗΠΑ είχε επεισόδιο με γυναίκα ρεπόρτερ.



Συγκεκριμένα, ο 35άχρονος άσος της Ιστρ χαστούκισε την γυναίκα και πιθανότατα ο λόγος είναι πως είχε γράψει για αυτόν κάτι αρνητικό πρόσφατα.

"Δεν του είπα τίποτα, με πλησίασε και με χαστούκισε", δήλωσε η Ασμά Χαλιμί και πρόσθεσε: "Έτσι τον χτύπησα και εγώ μετά, χωρίς να του πω τίποτα".

Αυτά επιβεβαίωσε και ένας άλλος δημοσιογράφος που ήταν μπροστά, ο μάλιστα ανέφερε πως το νύχι της Χαλιμί έσχισε το χείλος του Σαϊφί.

Όσον αφορά στις δηλώσεις του ματς, ο τεχνικός των ΗΠΑ, Μπομπ Μπράντλεϊ, τόνισε: "Είμαστε πολύ υπερήφανοι. Τερματίσαμε πρώτοι στον όμιλο. 5 βαθμοί. Δεν χάσαμε σε κανένα ματς. Έτσι, είμαστε έτοιμοι".

"Δεν μπορείς πάντα να ελέυχεις την μπάλα και τον ρυθμό του παιχνιδιού, αλλά μπορείς να είναι πάντα συγκεντρωμένος στον στόχο σου. Αυτό ήταν που είχαν όλες οι ομάδες του ομίλου".

Από την άλλη, ο τεχνικός της Αλγερίας, Ραμπά Σααντάν, δεν είναι και πολύ σίγουρος για το αν θα παραμείνει στον πάγκο της. "Πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα ήθελαν να με δουν να φεύγω. Ας δούμε και τι θα μου πει ο πρόεδρος".

"Για την παρουσία μας στο Μουντιάλ δεν νομίζω πως θα έπρεπε να ντροπόμαστε. Είναι η πρώτη φορά μετά από 24 χρόνια που φτάσαμε στα τελικά. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε θαύματα".
From:sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου