Ρεπόρτερ έκανε τον νεκρό γκολκίπερ... τραυματία!



Στις 10 Νοεμβρίου 2009 η παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινή γνώμη συγκλονίστηκε από την απώλεια του Ρόμπερτ Ένκε ο οποίος επέλεξε να δώσει ο ίδιος τέρμα στη ζωή του (έπεσε μπροστά στις γραμμές τρένου) όμως φαίνεται πως υπάρχουν και κάποιοι που δεν έχουν μάθει το θλιβερό αυτό γεγονός με αποτέλεσμα να υποπέσουν αργότερα σε τραγικό ολίσθημα.



Ο λόγος για τον Σέρβο τηλεσχολιαστή Βλάντιμιρ Μιγιάλεβιτς ο οποίος κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα Γερμανία-Αυστραλία για την πρεμιέρα του Μουντιάλ, υποστήριξε -αναφερόμενος στον άλλοτε γκολκίπερ του Αννόβερο- ότι ο Ένκε δεν υπερασπίζεται την εστία των "πάντσερ" καθώς είναι τραυματίας.

"Ο Βλάντιμιρ Μιγιάλεβιτς σχολίαζε τον εναρκτήριο αγώνα της Γερμανίας με την Αυστραλία για τον μεγαλύτερο τηλεοπτικό σταθμό της Σερβίας, RTS, όταν είπε: "Ο Νόιερ είναι κάτω από την εστία, επειδή ο Ένκε δεν μπορεί να παίξει. Είναι τραυματίας".

Το σφάλμα του σχολιαστή καυτηριάστηκε μέσα απο διάφορες ιστοσελίδες του διαδικτύου μεταξύ των οποίων και το Facebook. Εν τω μεταξύ, έκανε και τον σχολιασμό στον αγώνα μεταξύ της Ακτής Ελεφαντοστού και της Πορτογαλίας.

Ο σύμβουλος και φίλος του Ένκε, Γιοργκ Νέμπλουνγκ, απάντησε σε αυτό το "μαργαριτάρι": "Το λάθος δεν έγινε σίγουρα με κακό σκοπό ούτε ήταν άσχημο αστείο.

Απλά επρόκειτο για ένα λάθος ανθρώπου που δεν ήταν ενημερωμένος. Είναι δύσκολο να το κατανοήσεις αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν", αναφέρεται σε κείμενο που φιλοξενείται στην γερμανική "Bild".
From:sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου