Tom Morello (Rage Against The Machine): « Ο νέος δίσκος των Nightwatchman επιδιώκει να ξεσηκώσει τους απελπισμένους»

Οι Nightwatchman, το προσωπικό μουσικό project του πρώην κιθαρίστα των Rage Against The Machine, Tom Morello, θα κυκλοφορήσουν τον καινούργιο δίσκο τους, με τίτλο "World Wide Rebel Songs", στις 30 Αυγούστου, μέσω της New West Records, και θα είναι η πρώτη φορά που θα τους ακούσουμε με αμιγώς ηλεκτρικό ήχο.



«Ζούμε σε δύσκολες εποχές που προστάζουν τη δημιουργία τέτοιων τραγουδιών, προκειμένου να ξεσηκώσουν τους απελπισμένους, γι' αυτό και το "World Wide Rebel Songs" δεν είναι ένας ακόμα ακουστικός δίσκος. Με τις ηλεκτρικές κιθάρες θέλησα να πιάσω την αίσθηση εκείνη που δημιουργεί ο συνδυασμός Johnny Cash και Che Guevara, τις δολοφονικές μπαλάντες δηλαδή με τους Molotov ύμνους», δήλωσε ο Morello, ο οποίος αποκάλυψε ότι καθυστέρησε να κυκλοφορήσει ο εν λόγω δίσκος, καθώς την περίοδο που επρόκειτο να βγει στην αγορά ξεκίνησαν οι διαδηλώσεις διαμαρτυρίας -όπου και συμμετείχε- για την αντικοινωνική πολιτική του Κυβερνήτη της Πολιτείας του Wisconsin.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί και η συμμετοχή του Ben Harper σε κιθάρα και φωνητικά στο "World Wide Rebel Songs", το track listing του οποίου μπορείτε να δείτε παρακάτω.

01. “Black Spartacus Heart Attack Machine”
02. “The Dogs Of Tijuana”
03. “It Begins Tonight”
04. “Save The Hammer For The Man” (feat. Ben Harper)
05. “The Fifth Horseman Of The Apocalypse”
06. “Speak And Make Lightning”
07. “Facing Mount Kenya”
08. “The Whirlwind”
09. “Stray Bullets”
10. “Branding Iron”
11. “World Wide Rebel Songs”
12. “God Help Us All”

From:www.rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου