Muse: «Πουλήσαμε την ψυχή μας για το ''Twilight''»


Σύμφωνα με δηλώσεις του μπασίστα των Muse, Chris Wolstenholme, το γεγονός ότι το συγκρότημα συνεισέφερε και στα τρία soundtrack των ταινιών "Twilight", ήταν κατά κάποιο τρόπο σα να πουλάνε την ψυχή τους, προκειμένου να γίνουν πιο γνωστοί στην Αμερική.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Wolstenholme: «Δεν είμαι σίγουρος πόσο καλό είναι να συμμετέχεις σε κάτι τέτοιο, όμως κάποιες φορές πρέπει απλά να προωθήσεις τη μουσική σου προς τα έξω με διαφορετικούς τρόπους. Στην Αμερική είναι πολύ δύσκολο και πρέπει να πιάνεις κάθε ευκαιρία που σου δίνεται, ακόμα και αν χρειαστεί να πουλήσεις την ψυχή σου. Όταν ήμασταν στο στούντιο γράφοντας το “Neutron Star Collision”, μας έλεγαν αρχικά πως το ήθελαν για τους τίτλους τέλους. Μετά μας είπαν πως το ήθελαν για κάποια σκηνή. Στη συνέχεια είπαν πως το χρειάζονται τελικά για άλλη σκηνή, οπότε απλώς απαντήσαμε: Κάντε ό,τι θέλετε, δε μας ενδιαφέρει πλέον».

Σε ό,τι έχει να κάνει τέλος καθαρά με τις τρεις συγκεκριμένες ταινίες, ο μπασίστας των Muse τόνισε πως δεν είναι στο στυλ του…
From:rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου