Special limited edition του ''The Final Frontier'' των Iron Maiden μόνο για την Ελλάδα!



Οι Iron Maiden προσάρμοσαν το packaging του νέου τους album ειδικά για την EMI Ελλάδος, για να διατεθεί, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του στα δισκοπωλεία, και σε όλα τα σημεία διανομής τύπου σε όλη τη χώρα.
Η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει:
- Το "Final Frontier" σε digipack cd και
- Έγχρωμο βιβλίο 32 σελίδων, προσαρμοσμένο σύμφωνα με το original booklet του cd

Λόγω του ότι η ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου album συμπίπτει με την αργία του Δεκαπενταύγουστου, η ειδική αυτή έκδοση για την Ελλάδα θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα σημεία διανομής τύπου στις 18 Αυγούστου.

Η κανονική έκδοση, η special mission έκδοση αλλά και το διπλό limited picture disc βινύλιο θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα δισκοπωλεία.
30 χρόνια, 80 εκατομμύρια πωλήσεις, περίπου 2.000 live εμφανίσεις, 15 studio albums. Οι Iron Maiden έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο του πρωταθλητή στον heavy metal κόσμο και όχι μόνο.

Το 15ο album των Iron Maiden κυκλοφορεί στις 16 Αύγουστου από την EMI. Το εξώφυλλό του είναι σχεδιασμένο από τον Melvyn Grant και η διάρκειά του είναι 76 λεπτά και 35 δευτερόλεπτα, περιλαμβάνοντας τα εξής 10 τραγούδια:

1) "Satellite 15... The Final Frontier" [8:40]
2) "El Dorado" [6:49]
3) "Mother Of Mercy" [5:20]
4) "Coming Home" [5:52]
5) "The Alchemist" [4:29]
6) "Isle Of Avalon" [9:06]
7) "Starblind" [7:48]
8) "The Talisman" [9:03]
9) "The Man Who Would Be King" [8:28]
10) "When The Wild Wind Blows" [10:59]
Το 15ο album των Iron Maiden ηχογραφήθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του στα ιστορικά Compass Point Studio στις Μπαχάμες ("Piece Of Mind", "Powerslave", "Somewhere In Time") με παραγωγό τον Kevin Shirley.

Το "Final Frontier" κυκλοφορεί στις ακόλουθες εκδόσεις:
- Απλό cd
- Special Mission Edition cd: Περιλαμβάνει πρόσβαση σε extra bonus υλικό, όπως σπάνιες φωτογραφίες, Wallpapers, συνέντευξη, την απαγορευμένη έκδοση του "Final Frontier" video, αλλά και το μοναδικό παιχνίδι: "Mission II: Rescue & Revenge"
- Limited Edition διπλό picture disc βινύλιο.
Και για πρώτη φορά!
- Special Limited Edition μόνο για την Ελλάδα!

Δελτίο Τύπου
from:rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου