Οι Viza opening act στη συναυλία του Serj Tankian στην Ελλάδα


Συναυλία Serj Tankian
Τρίτη 17 Αυγούστου 2010 – TerraVibe Park

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται

Viza, το καινοτόμο εννεαμελές alternative rock συγκρότημα, ξεχώρισε στην παγκόσμια μουσική σκηνή, όχι μόνο για τον εκρηκτικό rock ήχο τους, αλλά, κυρίως γιατί είναι επηρεασμένος από την Αραβική, Αρμένικη και Ελληνική μουσική παράδοση. Αυτό δεν είναι τυχαίο, αν αναλογιστεί κανείς ότι όλα τα μέλη του συγκροτήματος έχουν αρμένικες ρίζες.

Οι Viza εισέβαλαν στη δισκογραφία το 2001 με το EP “Viza”, όπου “μπερδεύουν” τη rock μουσική με παραδοσιακούς ήχους, που ξεκινούν από τα βάθη της Ανατολικής Ευρώπης και φτάνουν μέχρι τις ερήμους της Μέσης Ανατoλής. Το 2006, κυκλοφορούν το album "Maktub", rock ήχος που εμπλουτίζεται με κρουστά και παραδοσιακά όργανα. Ξεχωρίζουν τα μοναδικά φωνητικά του frontman του συγκροτήματος K’noup, που που η χροιά της φωνής του είναι ένα μείγμα των artrock τραγουδιστών των 70's και των σύγχρονων τροβαδούρων. Το 2007 κυκλοφορούν το EP “De Facto” και το 2008 το δεύτερο ολοκληρωμένο τους album “EROS”, που αναμιγνύει μεσογειακούς ρυθμούς με σύγχρονους rock πειραματισμούς.

Τους Viza αποτελούν οι: K’noup, η επιβλητική φωνή του συγκροτήματος, ο Jivan Gasparyan Jr., ο δεξιοτέχνης της αρμένικης φλογέρας και του ζουρνά, ο Orbel Babayan στην ηλεκτρική κιθάρα και στα φωνητικά, ο Shant Bismejian στην ηλεκτρική κιθάρα, ο Andrew Kzirian στο ούτι, ο Alex Khatcherian στο μπάσο, ο Suguru Onaka στα πλήκτρα και στο ακορντεόν, ο Chris Daniel στα κρουστά και ο Hiram Rosario στα ντραμς.

Οι δεσμοί των Viza με τον Serj Tankian είναι ξεχωριστοί, αφού εκτός του ότι έχουν την ίδια καταγωγή, τα albums τους είναι παραγωγές της Serjical Strike Management, που διευθύνει ο ίδιος o Tankian.

Την Τρίτη 17 Αυγούστου θα προσφέρουν μία μοναδική εμπειρία, σε όσους βρεθούν στο TerraVibe Park λίγο πριν μας απογειώσει ο Serj Tankian με το επιβλητικό set-list που έχει ετοιμάσει.


Serj Tankian Official Website: www.serjtankian.com
VIZA Official Website: www.experienceviza.com

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η τιμή εισιτηρίου είναι 25 €

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ

TICKET HOUSE

Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς) - Τηλ.: 210 3608 366

Θεσσαλονίκη
Ticket House, Μητροπόλεως 102 - Τηλ.: 2310 2648803

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
From:rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου