Κυκλοφόρησε το «νέο» τραγούδι της Amy Winehouse με τον Tony Bennett

Την ημέρα που η Amy Winehouse θα γιόρταζε τα 28α γενέθλιά της κυκλοφόρησε το video για το τραγούδι "Body And Soul", το ντουέτο της με τον Tony Bennett, το οποίο είχε ηχογραφηθεί τον περασμένο Ιούλιο, την τελευταία φορά που η Winehouse μπήκε στο studio πριν αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ο Tony Bennett δήλωσε σε συνέντευξή του πως εκείνη την περίοδο ένιωθε πεπεισμένος ότι μπορούσε να βοηθήσει την Amy.

Ο Bennett μίλησε για την εμπειρία του με τη διάσημη τραγουδίστρια στο studio και σχολίασε το πώς μπόρεσε να την ηρεμήσει, κάνοντάς της ένα κομπλιμέντο.

«Πιστεύω πως το video θα εκπλήξει τους πάντες, γιατί δείχνει πόσο καλή χημεία είχαμε. Στην αρχή ήταν κάπως διστακτική για το πώς να τραγουδήσει το κομμάτι και της είπα "μπορεί να είναι λάθος, όμως ακούγεσαι σα να είσαι πλήρως επηρεασμένη από την Dinah Washington" και αυτό την ενθουσίασε. Μου είπε "Θεέ μου, αλήθεια το εννοείς ότι ακούς κάτι τέτοιο; Είναι το είδωλό μου!". Αυτό την ηρέμησε και καταλήξαμε να γράψουμε κάτι πραγματικά καλό».

Όντως, το video δείχνει και τους δύο καλλιτέχνες να έχουν χαλαρή διάθεση και να απολαμβάνουν τη διαδικασία.

Η Winehouse πέθανε από αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής αίτια στις 23 Ιουλίου. Η οικογένειά της ανακοίνωσε επίσης τη δημιουργία του φιλανθρωπικού ιδρύματος στη μνήμη της, το "Amy Winehouse Foundation". Οι πρώτες δωρεές του ιδρύματος θα στηρίζονται σε ένα μεγάλο μέρος των εσόδων από την κυκλοφορία του "Body And Soul". From:www.rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου