Roger Taylor: «Οι Queen μπορεί να ξαναενωθούν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου»

Ο drummer των Queen, Roger Taylor, δήλωσε πως η μπάντα μπορεί να ενωθεί ξανά, με τον Paul Rodgers στα φωνητικά, για μερικές ζωντανές εμφανίσεις, συμπεριλαμβανομένης και μίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012.

 
Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο διάσημος drummer απάντησε σχετικά με το αν το συγκρότημα θα ξαναπαίξει με τον Rodgers:

«Δε θα το απέκλεια. Για την ακρίβεια, διάβασα τις προάλλες πως ο Paul δε θα είχε πρόβλημα να κάνουμε κάτι όλοι μαζί. Αν προκύψει κάτι ιδιαίτερο, θα μπορούσαμε να το κάνουμε, ίσως και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες ή κάτι αντίστοιχο. Το σίγουρο είναι πως δε μπορώ να αποκλείσω τίποτα, και είναι καταπληκτικός τραγουδιστής, δεν υπάρχει αμφιβολία γι' αυτό».

Ο Taylor αποκάλυψε επίσης πως ετοιμάζει τη δική του εκδοχή των Queen, με τη μορφή μίας νέας tribute μπάντας.

Το εγχείρημα θα ονομάζεται The Queen Extravaganza και θα συμμετέχει κόσμος που θα προκύψει από ανοιχτές audition, τις οποίες θα επιβλέπει ο ίδιος ο drummer. Ερωτηθείς για ποιό λόγο να το κάνει αυτό, ο Taylor απάντησε ότι θεωρεί πως πολλά tribute συγκροτήματα δεν είναι αρκετά ποιοτικά και θέλει να σχηματίσει ένα δικό του.

«Αρχικά κάναμε την παραγωγή των δικών μας show, χρησιμοποιώντας δικό μας υλικό και τις γνώσεις μας για να τα καταφέρουμε, όμως ας το παραδεχτούμε, έχουμε αρχίσει να γερνάμε και, δεδομένου πως υπάρχουν πάρα πολλές μπάντες που κάνουν tribute σε άλλους, κάποιες κακές, κάποιες καλύτερες, θεωρήσαμε πως θα ήταν καλό να δημιουργήσουμε κάτι αντίστοιχο, κάτι πραγματικά μοναδικό».

Για περισσότερες πληροφορίες πάνω στο συγκρότημα και τις audition επισκεφτείτε το Queenextravaganza.com. From:www.rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου