Butch Vig: «Υπάρχει ακυκλοφόρητο τραγούδι των Nirvana»

Παρά το υλικό που κυκλοφόρησε «μετά θάνατον», ο παραγωγός του "Nevermind", Butch Vig, δήλωσε πως υπάρχει ένα μοναδικό τραγούδι των Nirvana το οποίο δεν έχει δει ακόμη το φως της δημοσιότητας και ονομάζεται "Song In D".

 

"Nirvana", "With The Lights Out", "Sliver: The Best Of The Box" και "Icon" είναι μερικές από τις συλλογές που κυκλοφόρησαν μετά το θάνατο του Kurt Cobain. Και μέσα σε όλα αυτά τα τραγούδια υπάρχει μόνο ένα όντως ακυκλοφόρητο, το "You Know You're Right". Όλες οι best of συλλογές, τα box set, οι ειδικές εκδόσεις προσέθεσαν απλά ζωντανές ή demo εκτελέσεις των ήδη γνωστών κομματιών.

Ο Butch Vig, επ ευκαιρίας του εορτασμού των 20 χρόνων από την κυκλοφορία του θρυλικού άλμπουμ, αποκάλυψε πως υπάρχει ένα τραγούδι που δεν έχει συμπεριληφθεί πουθενά, ούτε στην ειδική επετειακή έκδοση του "Nevermind".

To τραγούδι έχει τον τίτλο "Song In D", ο οποίος αποδεικνύει πως το συγκρότημα ήταν ακόμη στη διαδικασία σύνθεσής του. Δεν έχει στίχους, παρ' όλα αυτά ο Dave Grohl σχολιάζοντάς το γέλασε, λέγοντας ότι «ακούγεται σαν ένα ακόμη box set!». Η ειρωνεία, βέβαια, είναι ότι αυτό που λέει με χιούμορ ο Dave Grohl πιθανότατα να γίνει πραγματικότητα. 

From:www.rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου