Οι Foo Fighters προκαλούν την εκκλησία

Οι Foo Fighters απάντησαν στη διαμαρτυρία της εκκλησίας των βαπτιστών του Westboro.

 
Μία αμφιλεγόμενη ομάδα της εκκλησίας του Kansas προσπάθησε να εμποδίσει το κοινό των Foo Fighters να παρακολουθήσει τη συναυλία τους, αλλά ο Dave Grohl και η παρέα του είπαν την τελευταία κουβέντα, με ένα μοναδικό και σίγουρα απολαυστικό τρόπο.

Το συγκρότημα εξέπληξε κοινό και διαδηλωτές, αφιερώνοντας στους τελευταίους ένα σατυρικό τραγούδι. Φορώντας μακριές γενειάδες, περούκες και γραφικά καπέλα, οι Foo Fighters ανέβηκαν στο πίσω μέρος ενός φορτηγού για να τραγουδήσουν το "Keep It Clean", ένα τραγούδι που γράφτηκε ειδικά για την περίσταση και αποτελεί μία ωδή στην ομοφυλοφιλία.

Στην αρχή του video, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε παρακάτω, ο Grohl τραγουδάει: «I've got a hankering for something, think I'm in the mood for some hot man-muffins». Και μετά από λίγο συμπληρώνει: «Κυρίες και κύριοι, ο Θεός να ευλογεί την Αμερική! Χώρα των ελεύθερων, χώρα των θαρραλέων! Δε με νοιάζει αν είστε μαύροι ή λευκοί ή μωβ ή πράσινοι, αν είστε από την Pennsylvania ή από την Transylvanian, αν είστε Lady Gaga ή Lady Antebellum, εδώ ανήκετε όλοι!».

Οι βαπτιστές του Westboro χλεύαζαν το συγκρότημα καθ' όλη την εμφάνισή του, όμως οι οπαδοί που παρακολουθούσαν το αποθέωναν συνεχώς. Η αυθόρμητη αυτή ειδική εμφάνιση αποφασίστηκε όταν μία ομάδα πιστών της συγκεκριμένης εκκλησίας ανακοίνωσε πως θα σταματούσε τη συναυλία των Foo Fighters, επειδή, όπως ισχυριζόταν, η μπάντα διδάσκει «την πορνεία, τη μοιχεία, την ειδωλολατρία και την ομοφυλοφιλία». From:www.rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου